Hakkımızda

Profesyonel yaklaşımımız ve samimi ilgimizle, sizi duygusal ve zihinsel olarak güçlendirmek için çalışıyoruz.

İletişim

İletişim Bilgileri

Sağlıklı Zihin, Mutlu Hayatlar

Wise Danışmanlık olarak, müşterilerimizin zihinsel sağlığını destekleyerek daha mutlu ve tatmin edici hayatlar yaşamalarına yardımcı oluyoruz.

Wise

İyi Olmayı Hakediyorsunuz.

Bizi Yakından Tanıyın

İnsan Gücü Geliştirme ve Danışmanlık

Uzman Klinik Psikolog ve Pozitif Psikoterapist Kader Güven Keskin tarafından kurulan merkezimiz,psikoloji biliminin esaslarına uygun olarak ve mesleki etik ilkeleri dikkate alarak, 14 yaş üzeri genç ve yetişkin bireylere, ailelere ve kurumlara hizmet vermeye devam etmektedir.

Sizlere Sunduğumuz

Hizmetlerimiz

Bireysel Psikolojik Sorunl...

Sosyal Fobi, depresyon, panik atak, sınav kaygısı ve meslek seçimi, öfke kontrolü, internet-bilgisay...

İncele

     Ergen Psikolojisi     

Ergenlik dönemlerinde sıklıkla görülen, ebeveynler tarafından nasıl davranılması gerektiği genellikl...

İncele

Sınav Kaygısı ve Meslek Se...

Özgül Fobi, eskiden basit fobi olarak da bilinen, bazı durumlar veya nesnelerden duyulan mantıksız/a...

İncele

    Kurumsal Danışmanlık   

Kurumsal danışmanlık adı altında topladığımız yeni çalışan / personel alımında ölçme ve değerlendirm...

İncele

Evlilik ve Aile Danışmanlı...

Eş seçimi, nişanlılık danışmanlığı, evlilik ve aile terapisi, aile içi iletişim sorunları, şiddetli ...

İncele

Psikolojik Test Uygulamala...

Wisc-r Zekâ Testi, MMPI Kişilik Testi, Sınav Kaygı Envanteri, Duygudurum Ölçekleri, AGTE (Ankara Gel...

İncele
Sıkça Sorulan

Sorular

Psikoterapi, psikolojik alanda uygulanan terapiye verilen isimdir. Terapi ise, bir rahatsızlığı veya hastalığı yenecek etken ve yöntemleri bulma ve bu rahatsızlıktan/hastalıktan muzdarip olan kişinin sıkıntılarını gidermedir. Diğer bir isim ile sağaltım da denir. Psikoterapi bir süreç gerektirir. Bu süreçte, psikoterapi hizmeti veren uzman, rahatsızlıkla ilgili etkenlerin tespit edilmesine, rahatsızlığın nasıl ve neden geliştiğinin anlamlandırılmasına ve rahatsızlık duyulan konu ile ilgili daha etkili yolların bulunmasına yardımcı olur.  
Psikoterapi hizmeti verecek psikolog, hem kanun hem de etik kurallar gereği kaliteli bir eğitim almış ve bu eğitimin üzerine ilgili ve aslında gerekli olan uzmanlık eğitimini eklemiş olmalıdır. Yani pratik bir bilgi ile, psikoloğun unvanının Uzm veya Dr.; eğer akademisyen ise Yrd. Doç.Dr, Doç. Dr. veya Prof. Dr. Olması, bu konuda yol gösterici bir bilgi olabilir. Uzmanın aldığı eğitimin “seçkin” üniversitelerin “kaliteli” programlarından olması, alacağınız hizmetin kalitesini de yükseltecektir. Psikoloji lisansı ve klinik yüksek lisansı ile birlikte, psikoterapi hizmetinin gerektiği şekilde ve faydalı yapılabilmesi için, psikoloğun takip ettiği ekolün eğitimlerini tamamlayarak Psikoterapist ünvanı almış olması da tercih sebebi olabilir. Bu sebeple gideceğiniz psikoterapistin aldığı mesleki eğitimlere, uygulama konusundaki deneyim, birikim ve becerilerine dikkat etmelisiniz.
Klinik psikolog, Ulusal mevzuata göre, (a) Psikoloji veya PDR lisans mezunu olup,Klinik Psikoloji alanında ‘’yüksek lisans derecesi’’ alanlar ile (b) diğer lisans programlarından mezun olup,Klinik Psikoloji alanında ‘’hem yüksek lisans, hem de doktora’’ derecesini (iki düzeyi eksiksiz) alanlar “Klinik Psikolog” unvanı kullanabilir. “Klinik psikolog” unvanı, bir kişiye “psikolog, uzman psikolog, psikoterapist” vb. unvanları kullanma hakkı tanımaz. Klinik psikolog, ilgili psikolojik alanda gözlem, ölçüm ve değerlendirme yapar ve kendi mesleki alanında çalışır. Bazı ilaç tedavisi gerektiren hastalık durumlarında ise, bir uzman tabip işbirliğinde, psikolojik hastalıkların tedavisinde görev alır. Ancak klinik psikolog olmak, psikoterapi için yeterli değildir. Psikoterapi için ayrıca, ruh sağlığı uzmanının takip ettiği ekolün eğitimlerini tamamladıktan sonra Psikoterapist ünvanı almış olması, danışanın etkili ve sağlıklı bir hizmet alabilmesi için gereklidir.
Telefon
WhatsApp